juryno

juryno | Furt len mudrujeme a pitchu vieme ;-)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
juryno
Nevidíte?
 
tmiro
tmiro | 26.1.2021 01:11

Ti novinári sú dementi niektorí, ale Fico si to zaslúži. To ma za to ako sa roky správal a aké kokotiny a akým štýlom trepal.
Ja som bol za to, aby mu tam prestali chodiť. Keď im neodpovedal alebo nadával, naco tam chodili...
Ale aj toto je dobre. Fajn ze sa mu to konečne začalo vracať.


Ehmm
Ehmm | 26.1.2021 06:56

Včera večer som si to celé pozrel. Výkon podal dobrý, fakt sa snažil. Som presvedčený, že nasadili všetky šili na to aby niečo našli,a po troch mesiacoch vyjdú s týmto.... To akože fakt? Že sú v príbuzenskom vzťahu a jeden druhého pochvalil za dobre vykonanú prácu.
Mne to príde úplne normálne, že ak niečo dobré spravia, prehľadne, že sa dá človek obviniť a nestroskota to na zlej príprave (ako to bolo naaaahodou pri snahe rozpustiť LSNS), tak je namieste pochváliť prokuratúra. Lebo však to je sakra jeho práca. Ak má od polície podklady,má ich pripraviť tak, aby ten človek išiel do basy. Sudca by kľudne mohol pochváliť aj advokáta, ak všetko tip top spravil a jednoznačne preukázal, že vznešene obvinenie je neopodstatnené.
Ale poslanec Fico sa riadi "podľa seba súdom teba" a vieme, akým ľuďom on ďakuje za dobre vykonanú prácu.
Reportérka dobrá, stala si za svojim a nebála sa mu to povedať.


vsetkovklude
vsetkovklude | 26.1.2021 09:26

Čo sa týka justície a prokuratúry, Fico si nezaslúži žiadne zľutovanie. Včera však poukázal na jednu vec, ktorú si roky pestoval ako "osobnú botanickú záhradku" a to sú rodinné prepojenia medzi sudcami a prokurátormi. Ako je možné zabezpečiť nestrannosť súdneho konania, keď v jednej úzkej rodine sú 2 sudcovia a 2 prokurátori? Ako sa dá zabezpečiť, že jeden nepoberá výhody namiesto druhého? A zároveň sa to raz môže obrátiť aj proti nim, keď jeden bude perzekvovaný za druhého. Toto Fico včera pomenoval veľmi dobre a JE TO JEHO VINA!


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader