juryno

juryno | Furt len mudrujeme a pitchu vieme ;-)

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
juryno
Ficogrini
 
cannabis
cannabis | 29.11.2020 18:32

Brrrr, az ma zamrazilo. Tolko gorilich opic pokope. :D


jedine
jedine | 29.11.2020 21:35

Všetci všetko vieme, nikto nikoho nezatkne...SVK!!!!


cannabis
cannabis | 29.11.2020 21:42

Sudca rozhodol, ze skutok sa nestal. :D

Ja by som fakt rad vedel, ako velmi sa musel taky Jaro Haščák buchut po kešeni, aby vybavil kamaratovi Kočnerovi taky rozsudok po vrazde Kuciaka.

Nezavisle slovenske sudnictvo v praxi, vyhra ten kto viac zaplati. :D


Daniel
Daniel | 30.11.2020 11:39

Mozno vyvolam na seba hejt, ale nech. Podla mna, ak sa na SK urobilo nieco v prospech krajiny, tak to bolo za Mikiho a Ivana.


cannabis
cannabis | 30.11.2020 13:48

Je zaujimave, ze aj ked po takych kauzach ako gorila a vsetkych tych zlodejstvach, sa nakoniec najde niekto, kto bude tychto politikov obranovat. :D Uz sa necudujem, ze to tu po 30 rokoch tychto vlad vyzera, akoby tu komunisti vladli dalsich 40 rokov. My si tych zlodejov zasluzime.


cannabis
cannabis | 1.12.2020 03:11

Mily nepochop, tak si precitaj reakcie. :D Ak niekto napise, ze Dzurnda s Miklosom urobili aspon nieco dobre (ale ani nenapise co, lebo to asi nevie) a ze vraj medzi zlodejov nepatria, tak potom to nie je ich obranovanie? :D

Ake dobre veci sa robili pocas ich vlady? Rad by som tie dobre veci poznal. Som na ne velmi zvedavy! :D Lebo reformy vyzeraju tak, ze maju pomoct obcanom a statnemu rozpoctu, nie Jarovi Hascakovi. :D


cannabis
cannabis | 1.12.2020 03:15

nepochop, pardon za vyjadrenie sa. :D REFORMY MAJU BYT TAKE, aby pomahali obcanom a statnemu rozpoctu, nie zisku PENTY. :D

Ani jedina reforma ktoru Tito dvaja diletanti presadzovali nebola reformou. :D Este aj ta danova dopadla tak, ze ju musel MIklosovi vymysliet Sulik a Miklos ju uz len zmrvil a urobil tak, ze tu dnes mame DPHackarov ako Bastrnak, ci Kocner. :D Takze danova reforma to asi nebude, tu Ivan dodrbal ako sa len dalo.

Rad by som vedel, ktora cinnost tychto dvoch pajtasikov nieco dobre slovensku priniesla. :D


cannabis
cannabis | 1.12.2020 03:18

Inak stale sa zabavam na Miklosovej vete o tom, ze "STAT JE ZLY VLASTNIK", lebo pre ludi ktori chapu suvislosti to znamena, "AKO POLITICI A PREDSTAVITELIA TENTO STAT ROZKRADAME".

Takze si treba len povedat a priznat cistu farbu, netreba to zabalovat do nejakych viet a klamstiev o tom, ze stat za vsetko moze, no a politici su stelesnenim dobra. :D


Daniel
Daniel | 1.12.2020 06:10

cannabis -> nebudem tu s tebou sutazit. Vypisovat elaboraty o tom, kedy sme vstupili do EU a NATO. Ako sa podarilo otocit ekonomiku z Meciarovej "svajciarskej" cesty. A ano, politici a predstavitelia tento stat rozkradaju pre svoje prepojenia s oligarchami. Ale ok. Mas absolutnu pravdu a si etalon mudrosti. S tak rozhladenym clovekom nema dalej cenu komunikovat.


cannabis
cannabis | 1.12.2020 06:39

Mily Daniel, tu ide o nejaku sutaz? Alebo o fakty? Vstup do EU a vstup do NATO su dva veci. Da sa o nich polemizovat. Otocenie ekonomiky bolo len tzv "utahovanie opaskov" pre danovych poplatnikov, co sami priznali. Nie znizovani byrokracie a rozkradania verejnych financii. Tak potom?
Tu vobec nejde o etalon mudrosti, ale o politicko ideologicku prislusnost. Ja ju nemam. :D


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader